Reconditionare fotografii

prelucrare foto
Acasa »PRELUCRARE FOTO

Prelucrare foto

In trecut tehnicile de restaurare a fotografiilor deteriorate, vechi, rupte, patate, ingalbenite … s.a.m.d. erau destul de limitate din cauza tehnicii de la acea vreme, iar remedierea unei fotografii era destul de anevoioasa, chiar imposibila. Toate acestea insa pana in prezent, cand datorita tehnicilor avansate de prelucrare, reconditionare, restaurare, retusare a fotografiilor, putem scoate tot ce este mai bun dintr-o fotografie veche sau deteriorata, fara ca acest lucru sa mai reprezinte o problema majora, fiind posibila chiar trecerea unei fotografii alb- negru in format color.

Fotografia oferita spre reconditionare se curata ( se indeparteaza zgarieturile si patele ), se repara, se elimina sau se adauga elemente, se transforma in format color ( daca se solicita acest lucru ), astfel se obtine fotografia finala, care este de fiecare data, mai buna decat originalul. Evaluarea fotografiilor este gratuita, astfel in cazul in care fotografia este irecuperabila, nu platiti nimic. 

Ca modalitate de lucru, dupa procesare veti primi fotografiile reconditionate sau retusate pe suport digital (CD/DVD) si la cerere, printate pe hartie fotografica, albume foto carte, calendare, postere, etc. Plata serviciilor de restaurare-prelucrare se face la vizualizarea/predarea fotografiilor restaurate.

 Preturile pentru serviciile prezentate mai sus se stabileste dupa evaluarea fotografiilor, iar acesta difera in functie de gradul de degradare al fotografiei.

Pentru o lista de preturi conturata cerintelor dumneavoastra va rog sa utilizati formularul de contact.


restaurare fotografii vechiprelucrat pozeprelucrare fotografiifotografii vechirestaurare fotorestaurare fotografii